Vacature

Projectmanager

Aantal uren: 32-40
Motto: Denk met de kleinste dingen mee en maak de grootste dingen waar!
Kenmerken:  Voorliefde voor een zeer dynamische werkomgeving


ECHT zoekt
een ervaren Projectmanager


Ja, je leest het goed! Hoewel we het afgelopen jaar al een aantal toppers aan boord hebben mogen halen, zijn we toch weer op zoek naar een nieuwe collega.

Om aan de groeiende vraag van onze klanten te blijven voldoen, zijn we per direct op zoek naar een ervaren Projectmanager. Eén met ruime bureau-ervaring en een voorliefde voor een zeer dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is. Een sparringpartner die onze klanten niet naar de mond praat, maar zegt wat nodig is om gezamenlijk een dijk van een resultaat neer te zetten. En vooral ook iemand die boordevol goede ideeën zit, niet afwacht, maar doorpakt, en niets aan het toeval overlaat.

Dus krijg je energie van ‘getting things done’? Kun je op elk niveau snel schakelen? En ben je daarbij ook nog eens prettig jezelf? Snel contact opnemen dan! Want wij bieden je dat warme nest vol aandacht voor wie jij bent en wat je dromen zijn. Reken daarnaast alvast op maandelijkse borrels en een te gezellige kerstlunch, waarvan de uitloop niet zelden tot in de kleine uurtjes duurt.

Interesse of meer weten over werken bij het leukste bureau van Eindhoven e.o.? Mail naar Margot Memerda margot@echtmarketingcommunicatie.nl, of bel: 06 1508 8688.
We heten je van harte welkom!

Namens je toekomstige collega’s,

Margot, Jan Willem, Michiel, Jojanneke, Dewi, Allard, Simone, Liselotte, Lieke & Lieke