Vacature

Waarmaker (aka MarCom Projectmanager)

Aantal uren: 24-32
Motto: Denk met de kleinste dingen mee en maak de grootste dingen waar!
Kenmerken:  Voorliefde voor een zeer dynamische werkomgeving


ECHT zoekt
een Waarmaker (aka MarCom Projectmanager)


Bij ECHT marketingcommunicatie gaan we lekker. We groeien en bloeien. Veel leuke klanten leggen veel leuk werk bij ons neer. En ondanks dat die mooie stapels opdrachten alleen al heel veel blije gevoelens opleveren, weten we ook: we moeten het wel blijven waarmaken. En daar hebben we jou bij nodig! Een waarmaker.

Als waarmaker stap jij in de oneindig dynamische werkomgeving van ECHT. Je schakelt er met klanten, met creatieven, met deadlines, perfectionisten, visionairs, enthousiastelingen en met collega-waarmakers. Je draait aan knoppen, vinkt vakjes, plant, stuurt aan en begeleidt. Je realiseert grip met ons projectmanagementsysteem GRIPP. Zo lever je projecten af op een manier waar onze klanten blij van worden: op tijd, op kwaliteit en binnen budget.

Jouw profiel
Jij snapt de bureauwereld en hebt er ook een paar jaar ervaring. Je weet hoe het is om grillige creatieven aan te zetten tot grootse prestaties, en vooral: op tijd aanleveren. Je creëert gemakkelijk oplossingen, pakt door en laat niets aan het toeval over. Voor onze klanten ben je sparringpartner, een professional die meedenkt, die gevoel heeft voor de vraag achter de vraag en de klant met treffend advies begeleidt naar een topresultaat.

Dus krijg jij energie van ‘getting things done’? Kun je op elk niveau snel schakelen? En ben je daarbij ook nog eens je waarachtige zelf (behalve misschien met Carnaval)? Dan leren wij je heel graag kennen!

ECHT biedt je een warm nest van enthousiaste collega’s. Heeft aandacht voor wie jij bent en wat je dromen zijn. Ook kun je rekenen op een goede dosis gezelligheid met onze maandelijkse borrels en onze roemruchte kerstlunch-diner-stapavond.

Maak de beste stap van je carrière waar en neem meteen contact op met Margot Memerda via: margot@echtmarketingcommunicatie.nl of 06 15 08 86 88.

Wij kijken nu al uit naar je komst!

Namens je toekomstige collega’s,

Margot, Jan Willem, Michiel, Jojanneke, Dewi, Allard, Simone, Jael, Esther, Lieke & Lieke