Vacature

Senior Marcom-projectmanager

Aantal uren: 32-40
Motto: Denk met de kleinste dingen mee en maak de grootste dingen waar!
Kenmerken: Voorliefde voor een zeer dynamische werkomgeving

ECHT zoekt nóg een Senior Marcom-projectmanager

Ja, je leest het goed! Hoewel we dit jaar al een aantal toppers aan boord hebben mogen halen, zijn we toch weer op zoek naar een nieuwe collega.

Om aan de groeiende vraag van onze klanten te blijven voldoen, zijn we per direct op zoek naar nóg een (senior) marcom-projectmanager. Eén met ruime bureau-ervaring en een voorliefde voor een zeer dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is. Een sparringpartner die onze klanten niet naar de mond praat, maar zegt wat nodig is om een dijk van een resultaat neer te zetten. En vooral ook iemand die boordevol goede ideeën zit, niet afwacht, maar doorpakt, en niets aan het toeval overlaat.

Dus krijg je energie van ‘getting things done’? Kun je op elk niveau snel schakelen? En ben je daarbij ook nog eens prettig jezelf? Snel contact opnemen dan! Want wij bieden je dat warme nest vol aandacht voor wie jij bent en wat je dromen zijn. Reken daarnaast alvast op maandelijkse borrels en een te gezellige kerstlunch, waarvan de uitloop niet zelden tot in de kleine uurtjes duurt.

Interesse of meer weten? Mail vóór 31 december 2021 naar Margot Memerda via: margot@echtmarketingcommunicatie.nl. Of bel: 06 15 08 86 88.

We heten je van harte welkom!

Margot, Jan Willem, Michiel, Jojanneke, Dewi, Allard, Janneke, Lieke & Simone