6 mei 2020

Fotografe Leonie maakt mooie portretten van ondernemers die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken!

Leonie – een van Echt’s vaste fotografen – maakt prachtige portretten van ondernemers die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken! Ze heeft inmiddels al van heel wat ondernemers hele mooie ‘portretfoto’s’ gemaakt.

Voor haarzelf is haar werk in de fotografie door de corona perikelen (tijdelijk) ook sterk afgenomen, waardoor ze meer tijd heeft, maar ze wil ook gewoon graag wat doen om te helpen én mede-ondernemers een hart onder de riem steken!

Leonie: “Ik was benieuwd hoe andere ondernemers dat doen. Wat drijft ze, wat voor ideeën hebben ze daarover en hoe zorgen ze ervoor dat ze positief blijven in deze moeilijke tijden. En ik wil ze graag kostenloos wat extra exposure geven.”

Ze plaatste een oproep op LinkedIn; “Ik kom graag met ondernemers in contact om een mooi portret van ze te maken. Het kost niets, alleen een beetje tijd en wellicht is dat er nu wel? Ken jij ook een ondernemer die door de corona maatregelen ineens in zwaar weer terecht is gekomen, maar die niet bij de pakken neer wil zitten? Ik wil ze graag wat extra exposure geven. Ik hoor het graag als ik iemand kan helpen, samen staan we sterk!”

Het is een mooie serie geworden! Prachtig initiatief Leonie!

Hieronder een paar mooie….
op haar LinkedIn pagina staan er nog meer en kun je de verhalen van de ondernemers lezen!

Naar de foto's op Leonie's LinkedIn pagina